Translate

Fame Story>που θα οδηγήσει η σύγκρουση Ελλάδας-Γερμανίας

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Γερμανίας την ώρα που ξεκινάει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές...

Η δημοσιογραφία απέθανε>Ζήτω η... παραδημοσιογραφία

Ο χώρος της ενημέρωσης είχε χάσει τα τελευταία χρόνια και εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας...

Πως ο Μέσι έγινε Νίντζα και ο Σουάρες... Τζάνγκο (βίντεο)

Ταξίδια από Ιαπωνία μέχρι Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Πικέ που μετατρέπονται από πιστολέρος μέχρι νίντζα στο...

Εσύ πόσο Βαρουφάκης είσαι; Κάνε το τεστ!

Το στιλ του έγινε αφορμή να γραφτούν εκατοντάδες άρθρα, ενώ διεθνή και εγχώρια μέσα αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας...

Natasha Legeyda>μαφιόζα με τατουάζ πυρπολεί το διαδίκτυο (pics)

Οι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο! Στην πραγματικότητα αν και διαθέτει οργανωμένο site είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος για αυτήν...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης>συνεδρίαση... μαραθώνειος την ερχόμενη Πέμπτη

Με 111 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 14.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) η 6η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
• Συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

 • Χωροθέτηση «Μνημείου Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου».


• Ένταξη της Θεσσαλονίκης στην «Ομοσπονδία των πόλεων του Παγκόσμιου Τουρισμού» (W.T.C.F. World Tourism Cities Federation). 

• Εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. (Έγκριση παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και υποστήριξης των ολοκληρωμένων συστημάτων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών οικονομικών υπηρεσιών και δημοτικής κατάστασης του δήμου καθώς και έγκριση της σχετικής μελέτης).

 • Έγκριση διενέργειας τεσσάρων πρόχειρων διαγωνισμών για την υλοποίηση πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 - 2013":
 α) «Ανακύκλωση – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Θεσσαλονίκη: Ανάπτυξη–Ανακύκλωση–Απασχόληση».
 β) «Πολιτισμός: Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Πολιτισμός–Ανάπτυξη–Απασχόληση».
 γ) «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Θεσσαλονίκη Ευφυής Πόλη–Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία».
δ) «Τουρισμός Πόλης – Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης» στο πλαίσιο Αναπτυξιακής Σύμπραξης με επωνυμία «Τουρισμός-Απασχόληση – Επιχειρηματικότητα».

 • Έγκριση συνεργασίας μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης, Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP) και εμπλεκόμενων φορέων της πόλης (παραγωγικών κλάδων, πανεπιστημίων, επιμελητηρίων και εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τεχνικής εκπαίδευσης).

• Συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης ως ένας εκ των φορέων υλοποίησης του έργου «Επίδραση των Φυτεμένων Δωμάτων επί Διαφόρων Περιβαλλοντικών Δεικτών: Πιλοτική Εφαρμογή στο Δήμο Θεσσαλονίκης» Ακρωνύμιο: Δωμαthessii.

• Εκτέλεση του έργου «Εφαρμογή Ειδικών Λωρίδων Λεωφορείων στις οδούς Γ. Παπανδρέου, Αγγελάκη, Αλ. Παπαναστασίου και στη Λεωφόρο Στρατού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bloger Tips and Tricks