Translate

Fame Story>που θα οδηγήσει η σύγκρουση Ελλάδας-Γερμανίας

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Γερμανίας την ώρα που ξεκινάει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές...

Η δημοσιογραφία απέθανε>Ζήτω η... παραδημοσιογραφία

Ο χώρος της ενημέρωσης είχε χάσει τα τελευταία χρόνια και εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας...

Πως ο Μέσι έγινε Νίντζα και ο Σουάρες... Τζάνγκο (βίντεο)

Ταξίδια από Ιαπωνία μέχρι Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Πικέ που μετατρέπονται από πιστολέρος μέχρι νίντζα στο...

Εσύ πόσο Βαρουφάκης είσαι; Κάνε το τεστ!

Το στιλ του έγινε αφορμή να γραφτούν εκατοντάδες άρθρα, ενώ διεθνή και εγχώρια μέσα αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας...

Natasha Legeyda>μαφιόζα με τατουάζ πυρπολεί το διαδίκτυο (pics)

Οι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο! Στην πραγματικότητα αν και διαθέτει οργανωμένο site είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος για αυτήν...

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΡΤ>"σκοτώθηκαν" Στάη και Λιάτσος για το... παρασκήνιο!

Από δύο χωριά... χωριάτες πάλι στην ΕΡΤ η Ελλη Στάη και ο Αιμίλιος Λιάτσος, με αφορμή τη διαφήμιση μιας μικρής εφημερίδας που πρόσκειται στη ΝΔ. Κατόπιν εντολής παραγόντων του Μεγάρου Μαξίμου προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ «ρεπορτάζ» για την...
αλλαγή ημέρας κυκλοφορίας μικρής σε κυκλοφορία εβδομαδιαίας εφημερίδας που είναι φίλα προσκείμενη στη ΝΔ, (αν και είναι γνωστό πως κάτι τέτοιο συνιστά έμμεση διαφήμιση, η οποία και τιμωρείται από το ΕΣΡ).

Όπως διαβάζω στην iefimerida.gr ο «πόλεμος» Στάη - Λιάτσου ξεκίνησε χθες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όταν η παρουσιάστρια έθεσε βέτο για την προβολή του ρεπορτάζ, λέγοντας πως πρόκειται για «διαφήμιση» της εφημερίδας.

Η απάντηση του κ. Λιατσου ήταν πως το θέμα που είχε ήδη μεταδοθεί στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, θα παίξει και το βράδυ ζητώντας παράλληλα από το διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο να έχει έτοιμο, ως αντικαταστάτη, τον Προκόπη Δούκα στην περίπτωση που η Ελλη Στάη δεν εκφωνούσε την είδηση.

Η δημοσιογράφος αντέδρασε. Αντί να διαβάσει την είδηση, συνδέθηκε με την αίθουσα σύνταξης, δίνοντας το λόγο στη δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ για να το παρουσιάσει. Η ίδια αρκέστηκε σε ένα σαρδόνιο χαμόγελο.

Στην ΕΡΤ σήμανε και πάλι συναγερμός κατηγορώντας την παρουσιάστρια πως δεν διάβασε την είδηση, δηλαδή δεν προέβαλε την εφημερίδα.

Η απάντηση της Στάη
 Η απάντηση της Ελλης Στάη ήρθε την επόμενη ημέρα στο twitter γράφοντας πως «Χάσανε τ' αυγά και τα πασχάλια. Μπέρδεψαν την είδηση με τη διαφήμιση, τον ρόλο των δημοσιογράφων και της δημόσιας τηλεόρασης...»

 Αναμένεται ο επόμενος γύρος στη διαμάχη Στάη - Λιάτσου, αν και το ουσιαστικό ζήτημα είναι αν μπορεί να χρησιμοποιούνται τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ για την έμμεση προβολή υπουργών, φίλων και εφημερίδων.

Το σχόλιο του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκήνιο"
Την ίδια ώρα το "Παρασκήνιο", αναδημοσιεύοντας στο σάϊτ του τα σχετικά με το θέμα, απάντησε:  
"Όταν μεγαλώσει ο άνθρωπος Έλλη μου αποκτά και κουσούρια...θυμάσαι άραγε τίποτα από παραλιακή και sofitel; Σύντομα θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και τότε σίγουρα θα μας διαβάζεις…! Η συντακτική ομάδα του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ και ο εκδότης, σου στέλνουν την αγάπη τους!"

Να σημειωθεί ότι εκδότης του "Παρασκηνίου" είναι ο ορμώμενος εκ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραμανλής ο οποίος εκδίδει επίσης τις εφημερίδες "Κεντρί" και "Καρφίτσα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bloger Tips and Tricks