Translate

Fame Story>που θα οδηγήσει η σύγκρουση Ελλάδας-Γερμανίας

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Γερμανίας την ώρα που ξεκινάει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές...

Η δημοσιογραφία απέθανε>Ζήτω η... παραδημοσιογραφία

Ο χώρος της ενημέρωσης είχε χάσει τα τελευταία χρόνια και εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας...

Πως ο Μέσι έγινε Νίντζα και ο Σουάρες... Τζάνγκο (βίντεο)

Ταξίδια από Ιαπωνία μέχρι Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Πικέ που μετατρέπονται από πιστολέρος μέχρι νίντζα στο...

Εσύ πόσο Βαρουφάκης είσαι; Κάνε το τεστ!

Το στιλ του έγινε αφορμή να γραφτούν εκατοντάδες άρθρα, ενώ διεθνή και εγχώρια μέσα αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας...

Natasha Legeyda>μαφιόζα με τατουάζ πυρπολεί το διαδίκτυο (pics)

Οι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο! Στην πραγματικότητα αν και διαθέτει οργανωμένο site είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος για αυτήν...

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο νέος χρόνος φέρνει το κόμμα του Ψωμιάδη!

Το 2013 θα είναι η χρονιά μιας νέας πολιτικής αρχής για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αυτό φέρεται να λέει σε στενούς πολιτικούς του φίλους ο πρώην περιφερειάρχης, ο οποίος μετά την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει στα καθήκοντά του και τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου θα εκλεγεί από τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας ο διάδοχός του.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Egnatiapost, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες σε έντονες διεργασίες για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, που η ταυτότητά του θα βρίσκεται στο χώρο της λαϊκής κεντροδεξιάς με έμφαση στα εθνικά θέματα.

Θα πρόκειται, ουσιαστικά, για την ενεργοποίηση και τη μετεξέλιξη σε κομματικό φορέα του δικτύου "Πατρίδα", την ίδρυση του οποίου είχε ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη στις 29 Φεβρουαρίου 2012. Στις σχετικές συζητήσεις παίρνουν μέρος στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αλλά και πρόσωπα που δηλώνουν έτοιμα να αποχωρήσουν από τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδιαφέρον να πλαισιώσουν το νέο πολιτικό σχηματισμό εκδηλώθηκε και από πρόσωπα που μέχρι πρότινος κινούνταν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ! Σημείο αναφοράς θα είναι ο οξύτατος αντιμνημονιακός λόγος και τα έντονα λαϊκά χαρακτηριστικά, που -όπως εκτιμούν- πλέον δεν υπάρχουν στα πάλαι ποτέ ισχυρά κόμματα εξουσίας.

 Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί από αποχωρήσαντες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκειμένου να παίξει ηγετικό ρόλο στο νέο εγχείρημα. Συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός του επισημαίνουν με νόημα ότι «ο Παναγιώτης τώρα ξεκινά την πολιτική του σταδιοδρομία» και ότι «όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης με το θάνατό του έσπασε τις αλυσίδες, έτσι και ο Ψωμιάδης με την τιμωρία του, σπάει τις κομματικές αλυσίδες που τον είχαν αλυσοδεμένο στη Νέα Δημοκρατία»!

 Ο Σαμαράς και η ρεβάνς... 
Όσοι γνωρίζουν καλά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η εκδήλωση της προσπάθειας για τη δημιουργία του υπό εκκόλαψη ευρύτατου πολιτικού μετώπου, το οποίο θα επιχειρήσει να προσελκύσει πολίτες που είναι τοποθετημένοι από τα όρια της λαϊκής δεξιάς μέχρι τη λεγόμενη πατριωτική αριστερά!

Ωστόσο, είναι προφανές ότι βασικό στόχο του πρώην περιφερειάρχη αποτελούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, καθώς ο κ. Ψωμιάδης είναι ιδιαίτερα χολωμένος από τη συμπεριφορά που του επιφύλαξε ο Αντώνης Σαμαράς και ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς... Ο νέος πολιτικός σχηματισμός φιλοδοξεί να καρπωθεί πολιτικά όλη τη φθορά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το κενό που έχει δημιουργηθεί -ελέω μνημονίου- στο παραδοσιακό ακροατήριο του ΠΑΣΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κύκλοι του πρώην περιφερειάρχη επαναλαμβάνουν με έμφαση τις τελευταίες μέρες ότι ο Ψωμιάδης θα είναι παρών στις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκτιμάται ότι μ’ αυτό τον τρόπο στέλνει μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου -αφού η οργάνωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη παραμένει ακέφαλη- το μήνυμα ότι η ανάδειξη του διαδόχου του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί να επιταχύνει τις αποφάσεις του για τη δημοσιοποίηση της νέας πολιτικής αρχής που προτίθεται να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bloger Tips and Tricks