Translate

Fame Story>που θα οδηγήσει η σύγκρουση Ελλάδας-Γερμανίας

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Γερμανίας την ώρα που ξεκινάει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές...

Η δημοσιογραφία απέθανε>Ζήτω η... παραδημοσιογραφία

Ο χώρος της ενημέρωσης είχε χάσει τα τελευταία χρόνια και εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας...

Πως ο Μέσι έγινε Νίντζα και ο Σουάρες... Τζάνγκο (βίντεο)

Ταξίδια από Ιαπωνία μέχρι Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Πικέ που μετατρέπονται από πιστολέρος μέχρι νίντζα στο...

Εσύ πόσο Βαρουφάκης είσαι; Κάνε το τεστ!

Το στιλ του έγινε αφορμή να γραφτούν εκατοντάδες άρθρα, ενώ διεθνή και εγχώρια μέσα αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας...

Natasha Legeyda>μαφιόζα με τατουάζ πυρπολεί το διαδίκτυο (pics)

Οι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο! Στην πραγματικότητα αν και διαθέτει οργανωμένο site είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος για αυτήν...

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Robin Williams>Good Morning Vietnam μαζί με τους αγγέλους

Σοκ στο Χόλιγουντ και την παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του βραβευμένου με όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα στο σπίτι του, στο Τιμπουρον της Καλιφόρνια, βορείως του Σαν Φρανσίσκο, σε ηλικία 63 ετών.
Σύμφωνα με δήλωση των τοπικών αστυνομικών αρχών, «ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία λόγω ασφυξίας». Στη δήλωση αναφέρεται ότι το γραφείο του τοπικού σερίφη έλαβε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), σύμφωνα με το οποίο ένας άνδρας βρέθηκε «αναίσθητος στην κατοικία του και δεν ανέπνεε».

Οι δυνάμεις που έσπευσαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον Γουίλιαμς και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Η ατζέντης του διάσημου ηθοποιού, Μάρα Μπάξμπαουμ, δήλωσε ότι ο Γουίλιαμς «έδινε μάχη με βαριά κατάθλιψη», ενώ είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Συντετριμμένη η σύζυγός του 
Συντετριμμένη δηλώνει η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θάνατο του αγαπημένου της συντρόφου και με την οποία απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές του ηθοποιού και στα ΜΜΕ να σεβαστούν το πένθος της οικογένειάς της.

 «Αυτό το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και ένα όμορφο πλάσμα», αναφέρει. «Εκ μέρους τη οικογένειας του Ρόμπιν, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια», σημειώνει.

Ο Μπάρακ Ομπάμα: 
«Ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του» Ανακοίνωση για τον θάνατο του ηθοποιού εξέδωσε λίγη ώρα έπειτα από την ανακοίνωση της σοκαριστικής αυτής είδησης και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ομπάμα, ο εκπρόσωπός ήταν «ένας αεροπόρος, ένας γιατρός, ένα τζίνι, μια νταντά, έναν πρόεδρος, ένας καθηγητής. Αλλά ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του».

 «Έφτασε στις ζωές μας ως εξωγήινος αλλά τελικά, κατάφερε να αγγίξει κάθε στοιχείο του ανθρώπινου πνεύματος. Μας έκανε να γελάμε. Μας έκανε να κλαίμε. Έδωσε το απεριόριστο ταλέντο του ελεύθερα και γενναιόδωρα σε εκείνους που το χρειάζονταν περισσότερο -από τα στρατεύματά μας που βρίσκονται στο εξωτερικό, στους περιθωριοποιημένους ανθρώπους στους δρόμους μας. Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Robin, στους φίλους του και σε όσους βρήκαν τη φωνή τους χάρη στον Robin Williams».

Η σπουδαία καριέρα 
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου, 1951 στo Σικάγο και είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαίας κινηματογραφικής καριέρας και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος «Good Morning Vietnam» (Καλημέρα Βιετνάμ) του 1987.

Έχει επίσης κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του λαμπρού παιδαγωγού στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» και στην οικογενειακή κωμωδία «Mrs Doubtfire».

Το τελευταίο tweet του ηθοποιού 
Το τελευταίο tweet του αμερικανού ηθοποιού ήταν μία παλιά φωτογραφία, όπου κρατούσε στην αγκαλιά την κόρη του. Μία ανάρτηση που έκανε πριν δύο εβδομάδες με αφορμή τα γενέθλια της Zelda Rae Γουίλιαμς.Ο Γουίλιαμς ευχόταν χρόνια πολλά στην κόρη του και όπως έγραφε: «Ένα τέταρτο αιώνα ζωής συμπληρώνει σήμερα, αλλά πάντα θα είναι το μικρό μου κορίτσι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bloger Tips and Tricks