Translate

Fame Story>που θα οδηγήσει η σύγκρουση Ελλάδας-Γερμανίας

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Γερμανίας την ώρα που ξεκινάει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές...

Η δημοσιογραφία απέθανε>Ζήτω η... παραδημοσιογραφία

Ο χώρος της ενημέρωσης είχε χάσει τα τελευταία χρόνια και εξ αφορμής της οικονομικής κρίσης κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας...

Πως ο Μέσι έγινε Νίντζα και ο Σουάρες... Τζάνγκο (βίντεο)

Ταξίδια από Ιαπωνία μέχρι Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Πικέ που μετατρέπονται από πιστολέρος μέχρι νίντζα στο...

Εσύ πόσο Βαρουφάκης είσαι; Κάνε το τεστ!

Το στιλ του έγινε αφορμή να γραφτούν εκατοντάδες άρθρα, ενώ διεθνή και εγχώρια μέσα αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ στον νέο Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας...

Natasha Legeyda>μαφιόζα με τατουάζ πυρπολεί το διαδίκτυο (pics)

Οι φωτογραφίες της βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο! Στην πραγματικότητα αν και διαθέτει οργανωμένο site είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος για αυτήν...

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Βουλιάζει η "ολιγαρχία" των Media>πρώτο θύμα ο ΑΝΤ1

Συνεχίζεται το τσουνάμι των περικοπών και των απολύσεων στον ΑΝΤ1 λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της κυβέρνησης για την επιβολή κανόνων στο χώρο της τηλεόρασης, όπως η πληρωμή αντιτίμου για την απόκτηση της άδειας, το κανάλι προχωράει σε απομάκρυνση του προσωπικού του. Μετά από την περασμένη "μαύρη Παρασκευή" που βρέθηκαν εκτός καναλιού...
δεκάδες στελέχη και υπάλληλοι, ανακοινώθηκε και το τέλος στη συνεργασία του Πέτρου Μπούτου με τον Όμιλο. Το συμβόλαιό του που τερματίστηκε πρόωρα, έληγε κανονικά τον Δεκέμβριο του 2015.


Ο Πετρος Μπούτος είχε ενταχθεί στο δυναμικό του ομίλου στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 για να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της νεοσυσταθείσας εταιρείας παραγωγής ANTS Productions. Τότε άφηνε πίσω του μια συνεργασία 20 χρόνων με το Mega. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τη λειτουργία της, αν και ακέφαλη.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Μπούτο, αναφέρει:
"Αποχωρεί από την Αnts Ρroduction και τον όμιλο Αntenna ο Πέτρος Μπούτος Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση. 

Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία".

Φαίνεται πως οι συζητήσεις για τις αποχωρήσεις των στελεχών ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα και ο λόγος ήταν φυσικά η οικονομική κρίση που μαστίζει και τον χώρο των ΜΜΕ.

Τα τμήματα του καναλιού που πλήττονται περισσότερο είναι αυτά των Δημοσίων Σχέσεων και του μάρκετινγκ, τα οποία αναμένεται να συγχωνευθούν. Παρελθόν για το κανάλι, λοιπόν, θα είναι σε λίγες μέρες που λήγει το συμβόλαιό της, η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσων του ΑΝΤ1 ενδέχεται να μείνει στον σταθμό του Αμαρουσίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Ο πολύ στενός συνεργάτης της και υπεύθυνος Τύπου του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσολάκης, είναι μέσα στα ονόματα που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο ουσιαστικά αναγκάστηκαν να λήξουν τη συνεργασία τους με το κανάλι στο οποίο πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια. Το μέγεθος των περικοπών που αποφασίστηκαν δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Πληροφορίες (zappit.gr)αναφέρουν πως στόχος της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η περικοπή 30-40 θέσεων εργασίας κάθε μήνα για το επόμενο 4μηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bloger Tips and Tricks